rottweiler 2011.02.27. 18:33

Bevezető

Sziasztok! Úgy gondoltam, írok egy blogot a Hokalovi lóneveldéről. Mindenről beszámolok itt, új lófajtákról, hírekről, játékokról, sőt, még egy magazint is szerkesztek!

A magazinról: Úgy gondoltam, hogy a Hokalovi Lónevelde játékosainak csinálok havonta egy a játékkal kapcsolatos magazint. Lenne benne hirdetések, interjúk, érdekességek, viccek, meg minden, ami a játékkal kapcsolatos. A változatos, gyönyörű háttér mögött az első oldalon híreket találhattok, a következő oldalon a hónap lófajtájáról olvashatunk. Minden hónapban csinálni fogok egy interjút valakivel a Hokaloviból, a következő oldalon ezt a beszélgetést olvashatjátok el, majd néhány tenyésztőt is bemutatok, akik az éppen aktuális hónap lófajtáját tenyésztik. Virtuálisan lapozzunk, és máris a kedvenc oldalamat láthatjátok, a tippek és trükkök oldalt. Itt sok érdekességet és segítséget megtalálhattok a játékkal kapcsolatban. Ezután egy szavazást találhatunk, ami a magazinnal, vagy a játékkal kapcsolatos, a voksodat a Hokalovin levélben küldd el. A következő oldalon ötletes, szórakoztató vicceket olvashatunk. Ezután a 8. oldalon egy játékot találhatunk, ami változóan képrejtvény, logikai teszt, vagy hasonlóak lehetnek. Majd egy kvízt is találunk, szintén a játékkal, vagy a lovakkal kapcsolatosan. És már csak az utolsó oldal van hátra, az olvasók hirdetései. Itt bárki hirdethet eladó/fedező lovakat, vagy versenyeket kevés zabszemért cserébe. (500.-)

A Hokalovi Lónevelde játék: http://lonevelde.lovasok.hu/

Jó olvasást kívánok: rottweiler (MrsJackson a Hokáról)

A bejegyzés trackback címe:

https://hokalovi.blog.hu/api/trackback/id/tr802695408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása